Vaniljesirup til kaffen.

Happy 25th..

HURRAAAA…
Den 16. August fyldte jeg 25år – modsat til mange andre så elsker jeg at blive et år ældre 😛 Tror måske at det er fordi at jeg ELSKER mit liv & bare ikke kan vendte med at opleve en masse nyt hvert år sammen med mine fantastiske drenge <3

KAGEN..
Jeg valgte at gå udenom moussekagen denne gang – simpelthen bare fordi at jeg ville prøve noget nyt & så har jeg altid været irriteret på de der VILDT flotte kager smurt op med smørcreme. Så dette blev faktisk min første kage fuldovertrukket med smørcreme også indeni.. Herudover kom jeg lidt frysetørrede jordbær & passionsfrugtsirup indimellem lagene.
Den blev toppet med hvid chokoladeganache som jeg valgte at farve gul (så blev den da fin sommerlig), blomster, jordbær & marengs.

GLEM IKKE..
Stjernerne på siden 😀 – Tror faktisk at det var dem som tog længst tid at sætte på. Én efter én efter én….

ALT I ALT..
Havde jeg en skøn dag med min lille familie & jeg blev som altid forkælet med lækre ting & sager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljesirup til kaffen.