Salaten der gavner og om fedtet stadig er der ;b

Glutenfri Æg’pizza med tun.

Jeg prøver at holde lidt igen med stivelse til aftensmad pga. vægttabet efter fødslen. Til frokost kan jeg ikke rigtig holde mig fra rugbrød, da det er det som mætter mig godt, hvis jeg skal kunne holde helt til aften uden alt muligt ligegyldigt småspise.
I går lavede jeg så disse ”Pizzaer” hvor bunden simpelthen bare er lavet af æg. Simpelthen den letteste pizza til dato. Den mættede også ret godt, da jeg valgte at lave noget bønnespread som erstattede tomatsaucen ;D

(2 stk.)
Ingredienser:
4 Æg.
½-1 Avocado (afhængig af hvor meget man vil have på hver).
½ Løg.
6 Cherrytomater.
2ds. Tun, drænet.
Salt & Peber.
Evt. lidt god ost, jeg rev lidt Ibérico over.

Bønnespread:
3dl Kogte Bønner, valgfri. Jeg brugte borlotti bønner fra Urtekram.
1spsk. skyr.
2tsk Tomatpesto.
Saft fra citon.
Salt & Peber.

Fremgangsmåde:
Start med at lav bønnespread. Kom alle ingredienserne i en blender og blend til en cremet konsistens, smag til med ekstra salt & peber.
Herefter kommer du 2 æg i to forskellige skåle. Rør æggene godt sammen. Varm en mellem pande op med en lille smule olie og hæld den ene æggemasse på, så den dækker hele overfladen. Skru lidt ned for varmen og lad den stå til ægget er fast. Kom den herefter på en tallerken og lav den anden. Klargør grøntsagerne & skær dem i passende str. (Tomat i kvart, Løg skåret fint, Avocado i fine skiver). Smør spread på bunden og  fordel grøntsager & tun herpå. Slut af med ost, hvis du vil det.

pizza

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salaten der gavner og om fedtet stadig er der ;b