Ugens top 3!

Stegte riskager part 2.

Den sidste månedstid har der været rigtig mange inde og se opskriften på mine stegte riskager med karry.
En virkelig god løsning hvis du glemmer risene som du har sat over og de bliver alt for udkogte (hvilket sker for mig engang imellem, da jeg lige bliver optaget af sine skønne børn). Ved at lave dem om til disse stegte riskager, mindsker du også madspild. Hvilket er noget som jeg går rigtig meget op i!
Når det så er sagt så smager de virkelig godt, hvilket gør at man ikke kun laver dem de gange risene er udkogte 😀
Denne version er lidt mere fluffy, da jeg har blendet det i en blender (har nemlig fået sådan en fantatisk blender af min mand, som jeg ikke havde dengang), hvilket gør at ”dejen” bliver mere luftig, fordi at ægget bliver kørt godt rundt.

Opskriften finder du HER og er stort set den samme, det eneste der er ændret ved disse er at risene ikke er kølet af & det hele blev blendet til en luftig rismasse.
(Hvis den virker lidt for tyk, kan du blende lidt mælk/vand i).

risk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens top 3!