Latte Chia Pudding..

Chokolademousse m. saltkaramel crunch & saltet chokoladekaramel sauce.

I går kom min ene svoger forbi for at spise & se fodbold (Barcelona) sammen med os, og ingen kommer på besøg hjemme hos os uden at der også er lidt lækkert til efter maden. Så denne dessert fik jeg lige bikset sammen på et kvarter :b Den er såå lækker, men også rigtig tung.. Man kan dog ikke lade vær’ med at spise det hele selvom man er propmæt, den er nemlig så overdådig og til alle som bare elsker chokolade.

(2pers).
Ingredienser:

80g Mørk chokolade m. saltkaramel flager, jeg brugte den fra Lentz Chocolatier.

2dl Piskefløde.

2spsk Sukker.

Karamelsauce:
½ Chokoladekaramel bar med havsalt, fra Lentz Chokolatier. ( Jeg brugte deres overtrukkede double chocolatecaramel bar).

2-3spsk Piskefløde.

Fremgangsmåde:

Hak chokoladen og smelt den over vandbad (Karamellen smeltes ikke, hvilket giver moussen et lækkert crunch). Pisk fløden & sukker til luftig skum (ikke for meget), vend halvdelen af flødeskummen i chokoladen, hvorefter chokoladeblandningen vendes forsigtigt i resten af flødeskummen. Fordel blandingen i to glas og stil på køl.

Lav saucen ved at skære karamelbaren i mindre stykker. Smelt det overvand bad og rør fløden i, indtil det bliver en lind sauce. Lad den køle en smule af, hvorefter den fordeles i de 2 glas med mousse. Stilles på køl indtil servering.

Tip! Pynt med stykker af karmelbar & lidt tørrede blomster.

IMG_7630.JPG// Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latte Chia Pudding..