Stilhed før stormen....

Cookies m. Kokos & dulcey chokolade.

Som lovet får i nu denne fantastiske opskrift på nogle så velsmagende cookies 😀 Da vi er begyndt at pakke herhjemme, så fandt jeg frem til en af mine meget meget gamle opskrifter som jeg har lavet for omkring 13 år siden!! I dag valgte jeg så at lave den lidt om og komme det lækreste chokolade i, nemlig Amber chokolade fra Summerbird, og når nu de (Summerbird)  har 30års fødselsdag så skal det da fejres 😀

(ca. 10stk.)
Ingredienser:
105g Smør, blødt.
70g Sukker.
1/2tsk Vaniljepulver.
50g Kokosmel.
125g Hvedemel.
1tsk Bagepulver.
3/4tsk Natron.
75g Amber chokolade fra Summerbird (Dulcey chocolate), grofthakket.

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 160C.
Kom smør, sukker & vanilje i en skål og rør det blødt.
Bland herefter mel, kokosmel, bagepulver & natron godt heri. Ælt til sidst dejen med chokoladen. Lav 10 kugler af dejen på omkring 40g hver & læg på en bradepande beklædt med bagepapir, giv dem et lille tryk men ikke for hårdt. Bag dem i ovnen i omkring 20min. Til de er flotte gyldne.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen....