Sjællands bedste brunch.

Gluten -& Laktosefrie Hindbærsnitter m. havre.

Jeg elsker når jeg besøger min mor når hun har været på indkøb og så stikker en masse i hånden på mig som hun har købt. Denne gang havde hun fundet et godt tilbud på Urtekrams Glutenfrie Havremel. Og det er for det meste den måde jeg udvikler nye opskrifter på. Samme dag havde jeg købt noget hindbær marmelade og Wupti, så fik jeg lige idéen til disse fantastiske Hindbærsnitter.

Ingredienser:

175g Blødt Smør, Laktosefri (Evt. Naturmælks)

85g Rørsukker.

1 Æg.

1tsk. Vaniljepulver.

275g Havremel, Glutenfri.

1tsk Bagepulver.

Hindbær marmelade.

Glasur af flormelis & vand.

Fremgangsmåde:

Pisk Smør, sukker, æg & vanilje sammen, til en homogen masse. Pisk herefter Bagepulver & mel i lidt af gangen. Når dejen er fast, sættes den på køl i 1/2 time eller mere. Tænd ovnen på 185C. Kom mel på bordet og rul dejen ud til den er omkring 1/2cm. Brug en udstikker til at få en præcis form. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag til de er gyldne i omkring 12-15min. afhængig af str. Når de er taget ud smøres der et lag marmelade på hver anden og de lægges sammen og bages igen i 3-5min. Lad dem køle af. Smør glasur på og pynt evt. med lidt tørrede bær eller andet.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjællands bedste brunch.