Frokost Ikke kategoriseret Krydderier Middag Protein Råvarer Sundt

Kalkungryde m. quinoa.

30. januar 2018

|Sponsoreret indlæg|

Mine 2 svogere og søde svigerinde var på besøg her i søndags. Vi havde inviteret dem på kaffe & kage/vafler.. Det endte så med at mændene blev helt opslugt af FIFA på vores PS4, så det endte med at de også blev til middag. Hvilket jeg jo ikke havde forberedt og køleskabet var ret så tomt, men havde dog et halvt kalkunbryst liggende, samt nogle grøntsager.

Det blev så til denne kalkungryde med quinoa, som smagte virkelig virkelig lækkert! Jeg har desværre ikke den helt præcise opskrift, da jeg jo egentlig bare brugte hvad jeg havde. Men derfor kan jeg godt lige skrive ingredienslisten og ToDo’en til jer alligevel 🙂

Ingredienser:

Kartofler, skåret i tern.

Peberfrugt, skåret i tern.

Løg, skåret i både.

Hvidløg, presset og en masse af det :b

Ærter.

Kikærter, kogte.

Kalkunbryst, skåret i tern.

Medium stærk karry.

Sød Paprika.

Kanel.

Salt & Peber.

Kyllingebouillon-/fond.

Vand.

Quinoa, fra Finax.

Du skal gøre:

– Svits alle grøntsagerne på nær ærter i en gryde med olie.

– Tilsæt krydderierne, rør godt og hæld vand/bouillon på så det dækker.

-Kom kalkunen i efter 10min. og lad det simre lidt videre.

– Kom nu quinoa, ærter, kikærter og evt. lidt mere væske i.

– Lad det simre i gryden i 30-35min. indtil quinoaen er færdig.

– Smag til med salt & peber.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar