Frokost Grønt Ikke kategoriseret Middag Nemt Sundt Vegetar

Lun Grønkålssalat.

29. november 2017

Jeg er vild med grønkål her om vinteren! Specielt fordi at det kan bruges til så mange forskellige ting så som pesto, gryderetter, Chips & super smagfulde salater. Og når nu den også er sprængfyldt med magnesium så kan den også hjælpe dig med at bekæmpe de “onde” sygedomme i denne tid, så spis bare rigeligt af det 😉

(2pers.)

Ingredienser:

1spsk Olivenolie.

100g Grønkål.

2 Gulerødder.

3 stængler Bladselleri.

1 Løg.

2 fed Hvidløg.

1dl Puffet Quinoa

Salt & Peber

Fremgangsmåde:

Klargør grøntsagerne og skær dem i fine tern, fjern stilken fra grønkålen og skær kålen i mindre stykker. Varm en pande op med olivenolie og tilsæt løg & hvidløg, når løgene er ved at blive “gennemsigtige” tilsættes gulerod & bladselleri. Sautér* dem i nogle minutter og tilsæt så grønkål. Lad det stege i yderligere 2-3min. Smag til med salt & peber og vend de puffede quinoa heri.

*Stege uden af at brune.

TIP! Det smager også rigtig godt at blande den færdige salat med pasta, så det bliver en super lækker pastasalat.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar