Chokolade Dessert Ingen kategori Kager Sødt

Brownie heaven..

17. marts 2016

Denne brownie er præcis som den skal være.. Snasket, blød, cremet og med en intens smag af chokolade. Jeg var dog lidt for langsom og fik kun taget et billede inden den blev bagt, da jeg tryllede den om til noget andet lige efter den var kølet af. Hvad det blev til, finder i ud af i morgen 😉 Ellers kan det allerede ses på min Instagram @pejdal, hvis du ikke kan vente.

Ingredienser:

120g Smør.

150g Mørk Chokolade, gerne 70%.

150g Sukker.

2 Æg.

85g Hvedemel.

2 spsk Kakaopulver.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 185C.

Smelt smør i en gryde, tilsæt chokoladen og lad den smelte helt, rør kakaopulver i. Pisk æg & sukker sammen i en skål, rør mel i til det bliver ensartet. Rør tilsidst chokoladeblandingen i. Beklæd en springform på 18cm. i dia. med bagepapir og fordel dejen heri. Bag den i omkring 20min. og lad den køle af.

  

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar