Power chicken salad..

Spicy tomatsuppe legeret med fløde.

I går fik vi denne tomatsuppe som er godt krydret med cayenne peber & basilikum. Jeg valgte også at stegte nogle kyllingestykker for at få lidt ekstra protein. Jeg valgte at legere den med fløde, da en cremet suppe aldrig slår fejl & så samtidig for at min ældste søn Benyamín ikke synes at den er for stærk. Han kan godt lide lettere krydret mad 🙂 Til fik vi fuldkornsboller fra Finax, som jeg så havde tilsat lidt solsikkekerner & ½dl ekstra vand end der stod på pakken. De kan spises til morgen & aften. De kan også sagtens laves som sandwichboller.

Jeg fik godt nok ikke målt eller vejet, så jeg kan skrive hvad jeg brugte til den. Og så er det bare om at smage sig frem.

Ingredienser:

– Hk. Tomat.
– Hvidløg.
– Frisk tomat.
– Løg.
– Frisk basilikum.
– Cayenne peber.
– Fløde (kommes i til sidst).
– Kyllingefond.
– Salt & Peber.

// Sponsoreret.

suppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Power chicken salad..