Mashed potatoes with double cream.

Brownie m. mousse af koldbrygget kaffe.

Oh yes!! Denne kage, er INSANE og overdrevet fantastisk :p Hvis man er til chokolade & kaffe, så vil denne nok komme favorit listen. Jeg havde den med på arbejde en fredag & de var jo røget himlen alle sammen.

Koldbrygget kaffe er ret nyt her i Danmark. Det er kaffe som er koldbrygget i mange timer, hvilket gør at den slet ikke får den bitterhed som en varmbrygget kaffe får. Den jeg har brugt er ”Østerlandsk Coldbrew, koncentrat”, som faktisk er som kold espresso på flaske. Rig & intens i smagen, helt som en fantastisk brygget espresso skal være. Denne koncentrat er netop perfekt til at bruge i desserter, samt til at lave den lækreste iskaffe. Smagen er ren og da der ingen tilsætningsstoffer eller sukker i, kan den nydes med god samvittighed.  Men nu må jeg hellere komme til opskriften.

(10-12pers.)

Ingredienser:

1 Brownie, find opskriften HER!

200g Flødeost, naturel.

50g Flormelis.

1½dl Østerlandsk Coldbrew koncentrat.

1½dl Fløde.

6g Husblas.

Pynt: Evt. smeltet chokolade & kandiseret viol.

Fremgangsmåde:

Læg husblas i meget koldt vand. Pisk flødeost & flormelis sammen, til det bliver ensartet. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vrid vand fra husblas og kom det i en lille skål og lade det smelte i mikroovnen i omkring 10sek. Rør det i kaffen. Bland flødeskum med kaffen og vend det rigtig godt sammen med flødeosten tilsidst.
Lad Brownien  være i springformen og fordel moussen jævnt heri.
Sæt den på køl i omkring 2 timer.

Hvis du vil pynte kagen med chokolade. Så smelt 25g mørk chokolade i mikroovnen og tilsæt 1tsk neutral olie, når den er smeltet helt. Rør godt rundt. Kom i en sprøjtepose og klip et lille hul, sprøjt chokoladen i zig zag frem og tilbage. Lad den køle af igen.

OBS!  Ved brug af kandiserede violer, så kom dem først på når kagen skal serveres, da de ellers ‘smelter’ ned i kagen.

IMG_7304.PNG//Sponsoreret indlæg.

flaskerOVERSTÅENDE BILLEDE ER LÅNT MED TILLADELSE FRA ØSTERLANDSK COLDBREW.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mashed potatoes with double cream.