Give Away Madplan Sundt Tips & tricks

Vind en overskuelig kostplan!

24. maj 2018

l Sponsoreret af Kostvejleder Helle Low  l

Er du i gang med et vægttab eller mangler du bare lige at smide lidt ekstra kilo, men har det lidt svært med at komme i gang!
Så er hjælpen her 😀 I samarbejde med Helle Low har jeg simpelthen fået lov til at finde en heldig kartoffel som modtager en kostplan som er tilrettelagt efter ens BMR – som er en udregning på hvor meget din krop forbrænder når den er i hvile tilstand.  Du kan tage testen på google. Det er faktisk ret sjovt at finde ud af.

Du deltager inde på min Instagram profil @pejdal (det samme billede som nedenfor).

Grunden til at jeg har valgt at sige ja til at uddele sådan en, er fordi at jeg selv er gang med vægttab efter min anden graviditet og jeg ved hvor svært det kan være at spise ordentligt. Fordi jeg gider simpelthen ikke de der vanvittige kurer hvor man ikke må dit eller dat. Hos Helle er du lidt en ¨fri fugl¨ – du får en kostplan som du kan gå ud fra, men hvis du ikke lige har lyst til at spise det den dag – så kan du finde noget andet som er tilsvarende.

Du kommer til at se resultater selvom du ikke træner! – Dog er det altid en god idé at få rørt sig lidt. Det booster bare vægttabet mere 🙂

Så hop ind på Instagram @pejdal og deltag med det samme. Jeg finder én vinder Søndag d. 27/05 klokken 20.00

Psst. Find opskriften på salaten nedenfor hér!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar