Anmeldelser Brød & boller Nemt

Luftigt & smagfuldt madbrød fra Finax.

15. juni 2017

Med en lille på armen er der ikke altid ligeså meget tid i køkkenet som der plejer. Og når du skal have gæster vil du jo stadig gerne have at de får noget virkelig godt at spise. Så da min mødregruppe skulle forbi til frokost en af dagene, valgte jeg at bage Finax madbrød m. rosmarin & havsalt. Det er simpelthen så simpelt og lige til. Hvis du som jeg har en røremaskine, så er det bare i med blandningen, gær & vand, og så kan den bare stå og ælte i 10min. tid.
Når det er blevet bagt dufter der simpelthen så skønt af hjemmebag i hele hjemmet! Og resultatet bliver man ikke skuffet over.
Det hele blev spist, så jeg var glad & tilfreds 🙂 Nogle gange er de lette løsninger altså også bare helt okay!

OBS! De kan fås i flere varianter. Chili, Ramsløg eller Rosmarin, som var den jeg havde valgt at bruge denne gang & som også er min favorit!

mad

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar