Middag Nemt Oksekød Ost Sundt Tips & tricks

Ala lasagne..

22. juni 2017

Benyamín ville have lasagne i går.. Hvilket faktisk er længe siden vi har fået, jeg købte ikke ind til det, fordi jeg var ret så sikker på at jeg havde det hele… Men altså det havde jeg så ikke. Efter kødsaucen havde stået en time på komfuret var det nu tid til at samle lasagnen, men hvad mangler jeg så?! Lasagneplader ;[] Var ellers så sikker på at jeg havde dem på mit lager.. Nå, men det var ved at være middagstid, så havde ikke rigtig tid til at gå hen og købe det. Så der blev hurtigt smidt nogle fuldkornspastaskruer i en gryde med kogende vand, de kogte og kogte, men ikke for meget!.. Vandet blev hældt fra og wupti så blev de lagt som lag istedet!
Det skal så også siges at for at gøre det til en lidt sundere version valgte jeg ikke at bruge bechamel -eller mornay sauce. Lagde dog lidt revet ost på 13% fra Cheasy imellem og så selvfølgelig på toppen.

Benyamín var tilfreds og syntes at det smagte rigtig godt. Også selv mor her måske havde taget en lille smule for meget chili i. Men krydret mad er godt ;D

Så det er egentlig en ret simpel ret.
Kødsaucen kan du lave som du vil.
Du kan selv bestemme om du vil bruge fuldkorns pastaskruer eller ikke.
Og fedtprocenten på osten er også op til dig 😉
Jeg toppede det så også med persille inden den kom i ovnen.

lasaa
lasa

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar