Grønt Ingen kategori Nemt Pesto Sundt Tilbehør/Garniture

Bagt Squash fyldt med hytteost & pesto.

16. februar 2016

Jeg er virkelig blevet fan af hytteost, det kan jo virkelig bruges til mange forskellige ting og så er det samtidigt ret proteinrigt og hvis du så vælger at købe Cheasy’s som kun indeholder 1,5% fedt, så kan det ikke blive bedre. I dag valgte jeg så at lave disse sqaush som vi skal have i aften, rigtig simpelt og lækkert. 

(3-4stk)

Ingredienser:

1 Squash.

2spsk Hytteost.

1tsk. Pesto.

Friskkværnet peber.

2 Cherrytomater.

Evt. Ærteskud.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200C. Skær squash ud i stykker på 4-5cm. Udhul dem en smule (se nederste billede). Varm en pande godt op og kom en smule olie på. Svits hver ende af squashen, til den bruner. Sæt dem på et bageplade. Bland hytteost med pesto og peber. Fyld nu squashen. Bag dem i ovnen i omkring 12-15min. 

Skær små skiver af cherrytomat og brænd dem hårdt af på panden så de får farve. Læg 1-2skiver på hver squash og pynt evt. med lidt ærteskud.

Tip! Brug et parisiennejern til at udhule squashen, så du får nogle små kugler du kan svitse af på panden og lægge ovenpå tilsidst. 

   
 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar