Dessert Kager

Citronmåne!. #Økologisk

18. august 2015

De fleste af os kender vel citronmånerne som kan købes i mange supermarkeder.. Irma har dog i samarbejde med Skærtoftmølle lavet en super lækker økologisk melblandning, så du hurtigt og nemt kan lave din egen citronmåne. Denne smager dog bare overhovedet ikke syntetisk, da du selv tilsætter frisk citronskal -& saft. 

Der skal selv tilsættes flere ingredienser i denne blandning, end fx Amo’s blandinger. Men det er der kun en god grund til. Skærtoftmølle er nemlig ikke vilde med alle de unødvendige tilsætningsstoffer. Hvilket jo er fantastisk. Da vi jo så får et “renere” produkt ud af det. Selv den gule farve som kagen får er fra gurkemeje. Så heller ingen farvetørstoffer finder du i blandingen. Den er fantastisk og smager ligeså! 🙂 

Indlægget er sponsoreret.

   

  

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar