Triple Chocolate Gateau Marcel.

Lykken er perfekte Macarons.

l Reklame lavet i samarbejde med Witt A/S  l

Enten mestre man de macarons eller også gør man ikke..
Men er det mon også sådan landet ligger? Nej, faktisk ikke 🙂

Hvis du følger en opskrift på macarons til fulde, så burde det faktisk ikke gå galt.
Dog er der én ting som kan ødelægge det for dig, nemlig din ovn! Fordi hvis din ovn ikke bager jævnt, ikke sørger for at den har den rette temperatur under hele bagningen, så er det at det går galt. Det var nemlig lige præcis det der skete for mig hvér gang, da jeg havde min gamle ovn. Mine macarons blev flade & dem på den ene side af pladen blev gyldne og de andre blege. Når det er sådan så kan man faktisk ikke rigtigt stille noget op, andet end at skrotte tanken om at lave de perfekte macarons – hvis man altså ikke vælger at toppe det hele og simpelthen købe ny ovn!

Nu har jeg haft min ovn kørende fra De Dietrich i omkring 1 1/2mdr. og hvis man kan sige dette om en ovn, så spinder den altså som en mis 😉
Jeg har brugt den HVER dag siden og jeg er ikke engang kommet igennem alle de programmer som den har installeret i sig endnu.
Det program som jeg vidste at jeg bare måtte prøve  med det samme var (HOLD FAST) ¨Macaron programmet¨.
A´ hvad tænker du jo nok så lige, men den er god nok! Den har simpelthen et program der sørger for at dine macarons bliver bagt til perfektion.
Du kan sætte den på om det er store eller små du skal bage & så klarer den simpelthen bare resten for dig.. Selv tiden!

Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk, fordi da jeg prøvede den så havde jeg jo bare fuldt den helt samme opskrift som jeg havde gjort,hver gang de fejlede i den gamle ovn. Da de blev sat ind i ovnen, der satte jeg mig straks til observering. Jeg sad lige foran ovnen på min søns skammel og bare stirrede på de små klatter, som så småt begyndte at løfte sig på bagepladen. Ej men altså, hvis man kender til den lykke når ens bagværk bare lykkedes efter utallige forsøg – så ved man præcis hvilken følelse jeg sad med den dag. Jeg jublede faktisk højt & min mand var lettet over at han ikke skulle trøste mig pga. endnu et mislykket macaron  forsøg. Det var bare så vildt at tænke på at opskriften hele tiden har været spot on, men at det simpelthen var den gamle ovn som hele tiden havde ødelagt det for mig.

Livet er for kort til ikke at kunne lave perfekte Macarons!

Min ovn hedder:
De Dietrich –
Absolute black
Pyrolytic oven
DOP7785A
– Se evt. billede nederst i indlægget.

Og lige hér  kan du finde opskriften på Macarons m. Citronganache.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Triple Chocolate Gateau Marcel.