Hjemmelavet Romesco.

Mandelforme m. blomme & lakridscreme.

l Reklame i samarbejde med Karen Volf & Odense Marcipan l

Hvor er det dog skønt at solen ENDELIG er begyndt at titte lidt mere frem her i lille DK.  Jeg syntes virkelig bare at det giver lidt ekstra energi dagligt. Og så er det så også at man får lyst til at lave lidt flere hyggelige desserter når vi når denne tid, da frugter og bær bugner super markederne.

For nogle uger siden lavede jeg disse små desserter, simpelthen fordi jeg en aften lige fik lyst til lidt ekstra lækkert.  Jeg havde allerede mandelformene liggende, hvilket virkelig er en god ting at have i sit skab, hvis nu man som jeg får lyst til lidt sødt, men ikke vil stå i køkkenet i alt for lang tid eller der nu kommer uventede gæster.

Blommekompotten som jeg har i bunden havde jeg også allerede i køleskabet, da jeg bruger den til yoghurt-/skyr om morgenen. Det er simpelthen bare blommer kogt med lidt vand & farin indtil blommerne bliver dejligt møre.

Så er der så cremen på toppen som er lavet på græsk yoghurt, flødeskum, flormelis & en smule rålakridspulver, her er det simpelthen bare at smage til undervejs.

Pynten blev ret enkel. Der havde jeg lavet lidt flager af Odense Marcipans hvide chokolade, samt toppet med små mangotern & lidt guld 😉

Hvis du klikker HER  så kan du også finde opskriften på mandelforme m. maraboucreme! Den er virkelig også lækker.

2 kommentarer

 • pernille

  Hej. Jeg kan se du er udannet gastromassistient, men er du så ansat på en resturant eller en kantine, eller hvad laver man som gastromassistent, jeg spørger fordi jeg er tvivl om hvilken retning jeg skal gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille,
   Det er så fint at du spørger 🙂 og undskyld det sene svar
   Som Gastronomassistent kan jeg arbejde i de køkkener jeg vil. Dog vil jeg råde dig til at tænke på hvad du helst vil – fordi restauranter vil helst have kokke, men hvis du allerede nu ved at du ikke har lyst til at arbejde i restaurant men mere med storproduktion som fx kantine – så ville jeg vælge gastronomassistent.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet Romesco.