Is & marcipan på frugt nøddebund.

Julen 2017

Jeg er vel ikke den eneste som syntes at julen bare fløj afsted, nu er vi allerede startet på et nyt år og spændende tider går i møde.

Vi havde en fantastisk men også travl julemåned. En søn som vågnede mellem 4-5 hver “nat” fordi han ikke kunne vente på at åbne sin pakkekalender, selvom lillebror ellers lige var begyndt at sove til klokken 7 blev han jo selvfølgelig vækket af en begejstret storebror ??

Jeg ville også have ønsket at jeg havde haft tid til at lægge en masse nye opskrifter til jer i december, men de er blevet gemt til dette fantastiske nye år. I skal glæde jer, fordi det bliver fyldt med POWER!

Juleaften var så stille og rolig med min dejlige familie. Julemaden stod jeg for det meste for, hvor så min mor hjalp til ?

Alle gaverne var der som sædvanlig ikke plads til under juletræet og det skal siges at min mors stue ikke er særlig stor i forvejen, så det blev hyggeligt og intimt.

Risalamanden var SPOT ON! Den var jo også lavet på FULDFED fløde & den lækreste fransk polynesiske vaniljestang.

Jeg håber at i ligesom jeg havde en rigtig varm og skøn jul ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Is & marcipan på frugt nøddebund.