De bedste røræg! Ekstra cremede.

Bliv klar til Halloween. Både DIY & treats.

/Sponsoreret

Hvis man har børn som jeg, så kan man ikke rigtig undgå at snakke om Halloween ?? Min ældste søn på næsten 5, syntes at det er så hyggeligt. Han er VILD med den “uhygge” som er omkring det. Vi er lidt heldige at vi bor i et område hvor der er nogle som virkelig pynter op! ALTSÅ SÅDAN HELT VILDT. Der er fx. et hus ret tæt på som har en stor oppustelig kat med lyst oppe på taget, store edderkopper hængende ned med mega spindelvæv, lig, simpelthen gravet et gravsted i haven, spærret hele huset af og jeg kunne blive ved 🙂 Benyamin elsker at gå forbi, det er da også hyggeligt.

Men hvis du nu vil være lidt kreativ eller måske lave noget “u”lækkert til børnene, så har jeg i samarbejde med Castus & nogle andre bloggere været med til lave et rigtig fint Halloween hæfte som du kan finde lige HER!

Hvis du nu vælger at lave lidt “u”hygge og har Instagram, så må du hjertelig gerne tagge mig (@pejdal) ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste røræg! Ekstra cremede.