Monster eyes..

De bedste røræg! Ekstra cremede.

Jeg er simpelthen bare ikke vild med de der “lynstegte” røræg som mange laver. Hvis man skal lave de bedste som de her (syntes jeg i hvert fald 😉 Så skal man have lidt tålmodighed og så er de altså heller ikke til den magre side. Men tro mig! de er “to die for”. Min mand er endda enig 😀 og det er altid et rigtig godt tegn.

(2pers.)
Ingredienser:

4-5 Æg.

25g Smør.

Evt. 1spsk Creme fraiche.

Salt & Peber.

Fremgangsmåde:

Kom æg & smør i en gryde. Tænd komfuret på det næsthøjeste og sæt gryden på. Med en dejskraber rør du rundt konstant! Tag gryden af efter 20sek. (Sluk ikke komfuret). Rør stadig imens. Sæt på komfuret igen efter 20sek. og rør. Gør det 3x eller indtil æggene samler sig , rør evt. creme fraiche i og smag til med salt & peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monster eyes..