M&M Brownie.

Chokoladeboller m. fuldkorn.

//Sponsored by Carletti//

Vi havde en rigtig hygge søndag i går. Hvor vi startede dagen med at tage i skoven i Charlottenlund, bare for at gå en dejlig tur, så tog vi hjem og lavede super lækker frokost.. Og så endte vi med at lave disse alt alt alt for lækre chokoladeboller 😀 Opskriften kommer her.

(ca. 12-15stk).
Ingredienser:
450g Hvedemel.
250g Fuldkornsmel.
20g Gær.
10g Salt.
55g Sukker.
75g Smør, smeltet.
2 Æg.
2 1/2dl Mælk, lunkent (gerne omkring 30C.)
1dl Vand.
200g God mørk chokolade, grofthakket (jeg brugte Carletti’s kæmpeplade).
Evt. æg til pensling.

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne i en skål,  undtagen chokoladen. Ælt det herefter godt sammen. (Hvis du laver den på en køkkenmaskine, så lad dejen køre på middelhastighed i 10-15min). Inden slut æltes chokoladen i. Stil dejen til hævning i 1/2time. Form herefter 12-15 lige store boller og læg dem på en bageplade. Kom forsigtigt lidt film over og lad dem hæve i yderligere 3t. et lunt sted, evt. i ovnen. Pensl dem med æg, hvis du vil have en fin og skinnende overflade. Bag dem herefter i ovnen ved 185C  i 15-20min.

chokobol

 

1 kommentar

  • frejasander

    Åh mums – næsten lidt ledt det der, for nu har jeg ikke lyst til andet end ckokoboller!!! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M&M Brownie.