Time flies...

Like a barista.

Jeg var simpelthen så heldig at jeg til Mors dag fik denne fantastiske Espressomaskine af mine drenge <3 Den er fra Sage og kan bla. købes i Magasin & Inspiration. Det er en maskine jeg har kigget på længe, men prisen er lidt krydret og derfor ikke en man sådan bare køber. Så jeg blev godt nok overrasket da den lige pludselig stod i køkkenet. Benyamín (min ældste), han har vidst længe at jeg ønskede mig sådan en og han var simpelthen så spændt! Han begyndte at grine helt vildt da jeg kom ud fra værelset og gik ind mod stuen. Han blev dog ved med at prøve at sige alt muligt så jeg ville gå i køkkenet, men jeg forstod jo ingenting ;b Indtil han sagde ‘kom’ og jeg så vendte mig om og fik øje på det smukke syn 😀 Wauw altså.. Så fra nu af er det slut med kaffe fra Baresso aka. espresso house., så har jeg også flere penge til at købe en masse masse skønne bønner (FREAK, i know)

Ha’ en skøn skøn dag <3

baris

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time flies...