Frugtsnitter.

Time flies…

Med to børn og den ene som kun er 3mdr. (vores lille Zayn), så syntes jeg godt nok at tiden flyver afsted, og det er netop grunden til at der ikke bliver lagt så meget op på bloggen. Fordi alt i alt, så betyder min dejlige drenge bare meget mere end at sidde fastspændt til en computer & når de så er lagt i seng (ja, Zayn bliver puttet klokken 20.00 hver dag og sover til næste morgen), så vil jeg selvfølgelig bruge lidt partid med min skønne mand <3 Meeen det skal så også siges at jeg ærger mig gevaldigt over at der ikke bare var lidt mere tid til daglig, fordi jeg elsker jo også at blogge og lægge mine opskrifter op til jer.

….. Og hvis det er helt rigtigt, så ville jeg sagtens kunne lægge noget op når Zayn sover om dagen, men grunden til at det ikke sker er simpelthen fordi at det er min mand som har bærbaren med på arbejde og at skrive indlæg fra en Ipad, eller iphone for den sags skyld er simpeltgen NO GO.. Det har jeg skam prøvet.

Så husk nu kære læsere! I er aldrig glemt <3 Og jeg er at finde på Instagram @pejdal. Der kan i til hver en tid rykke mig for en opskrift, hvilket flere gør. Fordi når jeg ved at der er efterspørgsler på dem, så er det at jeg finder tid til at dele den. 😀

boys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frugtsnitter.