Vaniljekage m. skumfidus

Påskekage 2017

Årets påskekage er lavet og jeg synes selv at den er blevet så fin! Så hvis du vil shine lidt ekstra til årets påskefrokost, så kan du sagtens kaste dig ud i at lave denne ?
Selve bundene er lavet af en helt traditionel vaniljekage. Jeg har været så heldig at få lov til at prøve Odense Marcipans kageblandning, så det er den jeg har brugt, men hvis du nu hellere vil lave den fra bunden så er der en opskrift lige HER.  Dejen delte jeg op i en lille og en lidt større springform, så jeg kunne lave en top på kagen hvor de små påskeæg ligger.

Cremen er lavet på Odense Marcipans chokoladecreme (også pulverform. Der er den både fyldt og smurt op med. Rigtig nemt og lige til.

Nu kommer vi til pynten. Der har jeg valgt at bruge to forskellige farvede marcipan (grøn & gul) fra Odense Marcipan endnu engang. Den gule er rullet ud og lige fået nogle “rille” mærker og så svøbt rundt om den store fyldte kage. Den grønne er brugt som “græs” op af den lille kage på toppen. Det er bare at rulle nogle tynde stykker og så gøre dem lidt spidse i toppen. Når det er gjort har jeg høvlet noget mørk chokolade som er blevet lagt på kagernes top, hvorefter jeg til sidst har pyntet med de små sølv & gulv påskeæg som er lavet på ganache, den opskrift lægger jeg op i et andet indlæg snarest.

Men nu har du dig så den fineste påskekage som du & dine gæster vil synes så godt om 🙂

//Sponsoreret indlæg

image image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljekage m. skumfidus