Påskekage 2017

Påskeæg af ganache.

På toppen af min påskekage i år ligger disse små påskeæg på toppen. De er lavet på chokoladeganache & sølv-/guld dust. Jeg har brugt en form af silicone som har disse fine påskeæg. Og jeg tror nu godt at du kan anskaffe dig sådan en slags i Panduro hobby eller lignende. Det behøver jo heller ikke lige præcis være påskeæg, hvis du nu ønsker andet.

Ingredienser:

2dl Piskefløde.

100g Mørk chokolade, gerne 70%

2spsk Sukker.

Sølv-/Guld dust.

Fremgangsmåde:

Hak chokoladen fint og kom det i en skål. Varm herefter fløden op i en gryde, indtil det når kogepunktet. Hæld det herefter over chokoladen, tilsæt sukker og rør indtil det bliver en flot ensartet konsistens. Lad den køle en smule, hvor du imens gør dine forme klar ved at pensle dusten godt nede i hver udstøbning. Sørg for at kom godt ind i kanterne, hvis der er sådan nogle. Herefter kommes chokolademassen i en sprøjtepose. Klip hul og sprøjt ned i hver form. Fyld den godt op. Bank hele formen ned i bordet, så du slår eventuelle luftbobler ud. Når det er gjort lægges formen i fryseren, gerne med et glat stykke folie henover. Så er de klar efter et par timer 🙂

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekage 2017