Kage m. Marcipanbund, saltkaramel, hvid chokolademousse m. lime & matcha.

Torsdagens morgenmad.

Hold da op….. Hvor er det dog bare monster koldt i dag!! 

Jeg skulle heldigvis kun gå 200m. for lige at slå et smut forbi Netto for at købe en pakke panodiler, da det er det eneste smertestillende jeg må tage her i Graviditeten pga. mit skøre bækken.. Men der er heldigvis ikke så “længe” igen til at vores lille søn kommer ud til os 🙂 

Inden jeg drog ud i kulden, fik jeg mig en ret så forfriskende morgenmad. – Skyr som jeg havde blandet med frisk appelsinsaft, Matcha, tranebær, små æble- & mangostykker. Som jeg så toppede med mandler.

 

Kan i nu alle have en fantastisk dag!!

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kage m. Marcipanbund, saltkaramel, hvid chokolademousse m. lime & matcha.