Glutenfri 'boller' med karry. #Veganer

Happy memories..

imageFor et stykke tid siden var vi så heldige at vi var blevet inviteret til Sommerland sjælland. Jeg må indrømme at det var første gang at jeg har været der, det tager jo også lidt over en time at køre dertil fra Storkøbenhavn.

Da vi kom dertil og var kommet ind blev jeg noget overrasket.
Det var jo simpelthen så stort og der var så meget plads at bane sig på, selvom at der var rigtig mange mennesker.

Min søn på 3 1/2 ELSKER store legepladser, hvilket er det første der møder en når man kommer ind ad indgangen. Så den skulle selvfølgelig udnyttes til fulde! En rigtig ‘klatre’ legeplads med virkelig mange store rutsjebaner som godt nok hev nogle hvin frem i mig ;b (Så tøset plejer jeg nu ikke at være, men må have haft noget tøj på som fik det til at gå meget stærkere).image

image

Herefter nåede vi ned til nogle både som man selv kunne sejle i. Helt vildt fedt & hyggeligt hvis man ikke er bange for at falde i vandet hver gang den gynger, som jeg er.. Kommer godt nok til at lyde til pylret i dette indlæg, hvilket ikke ligner mig, men sådan er det vel engang imellem 😀

Sommerland Sjælland er også fyldt med en masse fede forlystelser & det sejeste vandland som vi faktisk tog hen for at prøve på en anden dag nogle uger efter, da vejret var lidt for køligt til det den første omgang.

Herudover er der også nogle hyggelige spisesteder hvor der bla. Kan fås pizza eller en god varieret buffet for rimelige penge.

Jeg kan i hvert fald fortælle at man efter sådan en dag er god brugt 🙂 Vi gik i hvert fald tidligt i seng den dag ;b

” Dette indlæg er lavet i samarbejde med Sommerland Sjælland, men alle holdninger er mine egne”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri 'boller' med karry. #Veganer