EM 2016.. (THE FINAL)

Stilhed før stormen….

Bloggen har ikke været aktiv i et godt stykke tid efterhånden! Og det er på ingen måde fordi at jeg har droppet den, som nogle gik og frygtede. Men simpelthen fordi jeg har haft så sindssygt meget andet at se til.

Mit nye job er der rigtig gang i og der bruger jeg rigtig meget energi.
Og efter en intens boligjagt har vi ENDELIG fundet den helt perfekte lejlighed som vi flytter ind i om en måneds tid. Vi kommer stadig til at bo i Gentofte, hvilket er dejligt så vi ikke skulle til at flytte vores lille trold et andet sted hen. Vi er allerede begyndt at pakke & min søde mand har næsten solgt alt vores inventar på blot 3 dage 😀 Haha. Så behøver vi ikke selv, dog er der da stadig noget vi har beholdt. Men når nu min kære mand er Teknisk Designer, får han lov til selv at designe nogle nye møbler som kommer til at passe perfekt ind i vores nye hjem! Så hurra for det 😀

Nu skal bloggen ikke stå stille mere!
Jeg er blevet kontaktet en masse her på det sidste med en masse, som jeg kan bruge til en del blogindlæg! SÅ DET ER SKØNT.

Næste indlæg kommer til at indholde nogle tæske lækre cookies! Så bliv ikke for langt væk for længe 😉

image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EM 2016.. (THE FINAL)