Back in business.

Brownie cookies.

Den fantastiske instagrammer Pernille Thyrring ”@Pernille.thyrring”  har været i sit køkken og lavet disse overdådige cookies!
Altså bare navnet siger jo det hele 😀 Jeg har fået lov til at dele opskriften med jer, så det kan jo ikke blive bedre på sådan en virkelig varm dag, hvor disse kan nydes med en iskold kaffe eller lemonade 😉

(ca. 12stk).
Ingredienser:
25 g smør.
100 g mørk chokolade.
75 g chocolate chips.
1 æg.
85 g sukker.
42 g hvedemel.
1/4 tsk. Salt.
1/4 tsk. Bagepulver.

Fremgangsmåde:
Varm ovnen op til 170 grader. Smelt smør og de 100 g chokolade over vandbad. Lad det herefter køle en lille smule af. Pisk imens æg og sukker lyst og luftigt. Hæld chokoladeblandingen i og rør det godt sammen. Si mel, salt og bagepulver i og rør dejen sammen. Tilsæt til sidst chocolate chips. Sæt små klatter af dej på bagepapir ved hjælp af to teskeer (kagerne flyder ud under bagning). Bag dem i 8-10 minutter – når de er krakeleret og ser “matte” ud på overfladen er de færdige.

tyhyrshfioh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in business.