Sweet easter!!

Biscuits, Chocolate and raisins.. 

Disse syndigheder lavede jeg for nogle uger siden. Smagen minder lidt om de LU Prince chokoladekiks man elskede som barn, dog bare lige med et ekstra twist, som er rosinerne. Det er en rigtig god treat til når man skal have en kop The eller kaffe. 

(Ca. 10stk)

Ingredienser:

150g Vaniljekiks, fra Karen Volf.

120g Smør.

1 dl Sultan rosiner.

55g Sukker.

1 Æg.

100g Mørk chokolade.

1 spsk. Olie.

20-25g Nødder, valgfri.

Fremgangsmåde:

Knæk kiks og kom i foodprocessor, til finere grov. Smelt smør i en gryde og tilsæt sukker. Når sukkeret er smeltet tilsættes rosinerne og ægget (Smørret må ikke være for varmt når ægget skal i). Rør godt rundt. Hæld det i en skål sammen med kiksen og bland det rigtig godt sammen, indtil det bliver en ensartet masse. Beklæd et fad på omkring 16x16cm. i dia. med film og fordel massen heri. Sæt den på køl. Hal chokoladen og smelt den i mikroovnen, giv den 20sek ad gangen og rør, indtil den er smeltet helt. Rør olie i. Fordel chokoladen jævnt på kikse massen og drys med hakkede nødder. Sæt den på køl igen, indtil chokoladen er stivnet.

Skær den i 10 lige store stykker, ved brug af en varm kniv.

Tip! Hvis man ikke er til rosiner kan disse undlades.

  

//Indlægget er sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet easter!!