Butterdejs muffins med karry & æg.

Sweet easter!!

Bloggen er ikke blevet særlig opdateret i disse dage og det er fordi at jeg er i Berlin med min skønne lille familie 💛 Vi nyder det og har fået den dejligste suite på et hotel lige midt i centrum, hvilket vil sige at det er shopping 20m. hen og så flere km. ned 😍 

Vi har vidst også spist ret så sødt, i forhold til hvad vi plejer,, hvilket også kan mærkes på vores kroppe🙈 Donuts og en masse Latte 🍩 Vi endte dog med at tage hen og købe en hel agurk til deling, for at vores maver kunne følge med igen 😋

      

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butterdejs muffins med karry & æg.