Work in progress..

Romkugler.

Det er ved at være weekend og snart tid til en masse hygge og evt. “U”hygge for dem som holder Halloween. Hvorfor ikke peppe den lidt op med nogle rigtig gode romkugler 🙂 Opskriften får i i hvert fald her. 

(12stk)

Ingredienser:

500g Blandet kage/wienerbrød (en god chokoladekage gør det altid godt).

100g Marmelade.

8-10ml Rom essens.

15-20g Kakaopulver.

Pynt: 80g Mørk chokolade & forskelligt krymmel.

Fremgangsmåde:

Kom kage & marmelade i en skål og rør det rigtig godt sammen, det er nemmest hvis du har en køkkenmaskine. Tilsæt rom essens og kakaopulver lidt af gangen. Smag på det lidt undervejs, så du får den rette mængde essens i. Når det er blevet til en helt fugtig masse, vejes 12 stykker af på omkring 50g hver. De rulles til kugler. Kom krymmel i en skål/skåle. Hak chokolade og smelt den i en skål i mikroovnen. Gør et stykke bagepapir klar på bordet. Kom noget chokolade på din hånd og tril kuglen i hånden til den er dækket, tril i krymmel og læg på bagepapir. Forsæt ligeledes med resten. (Opbevar dem på køl).

Tip! Brug gerne en lidt syrlig marmelade, såsom solbær eller skovbær, for at få lidt ekstra smag.

   

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work in progress..