Madplan

Medaljer i efterårets tegn.

Jeg tror at det er flere år siden at jeg har lavet medaljer. Mener faktisk at det er omkring 6år siden, så det er et godt stykke tid siden.

Da jeg som så mange andre kageglade personer har fulgt med i den store bagedyst på DR1, så at de lavede medaljer i det sidste afsnit. Ja, så kunne jeg ikke dy mig. Det er nok heller ikke den mest krævende kage i hele verden. 

Jeg valgte så at pynte min med lidt nuancer som minder mig om efterår. Synes at resultatet blev nogenlunde. 

Det der nok glædede mig mest var at min mand spiste en hel! Jeg tror aldrig nogensinde at han har spist et helt stykke kage så længe jeg har kendt ham, samtidig med at han virkelig har nydt det! Såå det må da betyde at de blev virkelig gode. Var også henne med nogle til et par stykker af mine naboer. Det med at glæde andre, det gør altså bare noget godt for en selv 🙂
  Fyldt med mørk skovbærskompot m. kanel & nelliker, kagecreme & flødeskum. Pyntet med brun & bordeaux glasur, bronze karmelkugle, frysetørret brombær & mørk chokolade.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan