Madplan.

Chokolade, vaffel & salt karamel!

Jeg er vel ikke den eneste der er blevet helt hooked på kombinationen af karamel & salt? Kan sige så meget at når jeg læser ordet “Salt karamel” på en emballage, så er det bare som om at det er et must at købe det produkt 😁  

Cloetta (bedre kendt som dem der laver de lækre chokolader med flydende karamel “Center” ) de havde lagt et billede op af deres nye plade chokolade “Salted Icecream Waffel” og da mit øje spottede ordet Salted, der vidste jeg bare at jeg skulle have fat på den chokolade på en eller anden måde. Heldig var man så at Netto havde den som spotvare i sidste uge, så fik lige sneget en med i kurven :b Normalt køber jeg faktisk aldrig rigtig noget slik, medmindre vi skal have gæster eller rigtig skal hygge.. Der er dog nogle ting som man bliver nødt til.. Som denne.

Smagte et stykke i går… Eller det blev faktisk til tre.. Mælkechokoladen som smelter på tungen, vaflen du tykker og som så efterlader de små saltede krokant stykker i munden til sidst 🙂 Jamen altså, hvordan skal man forklare det andet end det  virkelig er en rigtig mundgodte som skriger efter at blive spist, også selvom man ved at man burde holde lidt igen 🙂

GO GET IT! If you are to Salty sweetness.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan.