Cremet Hokkaido Suppe.

Klovn FOREVER.. (Gallapremiere)

I går aftes var jeg til gallapremiere på Klovn Forever sammen med min skønne mand. Har altid haft de vildeste grineflip over Casper & Franks fantastiske humor og at de så lavede endnu en film ! Ja, så kunne man da ikke andet end at glæde sig.

Der var en festlig stemning lige fra da vi kom til vi gik og i det hele taget var det bare så fedt at ligesom kunne føle sig i ét med den “store” Klovn familie da alle var samlet til dette arrangement.

Filmen! Ja altså… Hvis du vil have trænet lidt abs på den sjove måde, så ville jeg helt klart foreslå dig at slå et smut forbi den nærmeste biograf.. Det kan bare ikke gøres sjovere og tro mig at dine lattermuskler nok bliver sat igang 😉


  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet Hokkaido Suppe.