Vaniljecreme ( Konditorcreme ).

Brunsviger “Deluxe”

Tror nok at jeg har den største forkærlighed til brunsviger.. Og sådan har det nok været siden jeg var helt lille :b Men hvor kan man også blive skuffet, hvis man får en som er helt tør. Så nu har jeg kæmpet mig frem i køkkenet for at finde frem til en Deluxe udgave til jer!

(6/4pers, kommer lidt an på hvor store stykker man vil have)

Ingredienser:

300g Mel.

5g Salt, fint.

1tsk Sukker.

25g Gær.

85g Smør.

2dl Mælk.

Fyld:

100g Smør.

150g Brun farin.

1 portion Kagecreme. (Find opskriften HER undlad dog piskefløde)

Fremgangsmåde:

Kom smør og mælk i en gryde, varm det op til smørret er smeltet. Kom mel, gær, salt & sukker i en skål og rør det hele sammen med den lune mælkeblandning. Ælt dejen i omkring 10min (hvis du har en køkkenmaskine, så sæt den på middelhastighed). Fordel dejen i et ildfast fad (ca. 22X22cm) med bagepapir i bunden. Lav nogle udybninger i dejen med fingrene og lad dejen hæve i 30-40min. Imens den hæver laves remoncen. Kom smør og farin i en skål og pisk godt, indtil det bliver ensartet. Herefter piskes kagecremen i, så det hele bliver til en blød masse.

Når dejen har hævet, laves endnu nogle fordybninger og remoncen fordeles jævnt over. Tænd ovnen på 200C. Når ovnen er varm sættes den i og bages i omkring 40min, indtil remoncen er blevet karamelagtig.

Tip! Kom evt. 1tsk stødt kanel i remoncen for at give den lidt ekstra smag.  

   
    
 
       

    
 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaniljecreme ( Konditorcreme ).