Let's get some chicken!

En tur i himlen!

Jep.. En tur i Magasin endte med en tur i himlen, eller hvad der i hvert fald kunne minde om det. Og så ødelagde det ellers lidt af min non sugar politik som jeg ellers havde ret godt kørende :b Men hva fa’en.. Lidt lykke skal der til.

Jeg fik fingrene i en Saltet Karamel bar overtrukket med Mørk Valrhona chokolade.. Altså bare ved ordene “Saltet Karamel” er jeg jo næsten solgt, det er jo bare det bedste. Så ved bare en enkelt bid, så var det næsten som om at jeg fik englevinger. You gotta try this.

De er håndlavede her i København og det er Lentz Chocolatier der står bag! Som efterhånden er kendt for sine håndlavede kvalitets karameller. Karamel barerne fåes også i andre variationer, hvilket for mig er ret farligt at vide! Da de simpelthen skal prøves, så må jeg bare holde igen med alt andet :p

  

2 kommentarer

 • Lentz Chocolatier

  Super fedt indlæg ! Må vi bruge det på vores Facebook side ?

  Mvh. Lentz Chocolatier

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Foodfashion by Camilla Pejdal

   Tusinde tak 🙂 Og ja, selvfølgelig må i det. Forsat god dag.
   Mvh. Camilla Pejdal

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's get some chicken!