Dagens madder..

Pølsehorn m/ kyllingepølser.

Forleden lavede min søn & jeg lækre pølsehorn, og min opskrift skal i da ikke snydes for!!

Ingredienser:

225g Hvedemel.

100g Italiensk mel.

50g Fuldkorns mel.

50g Smør.

20g Gær.

75g Skyr.

1tsk Salt.

2-2 1/2dl Vand.

2pk. Kyllingepølser. (Små)

 

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienserne i en skål, rør & ælt rigtig godt sammen (evt. 10min i en køkkenmaskine) dejen skal være ret blød og smidig. Lad den hæve i 1-2t. Tænd ovnen på 200C.                           Del dejen i 4 og rul en tynd cirkel ud, skær den over til 4stk., kom pølse på og rul dejen rundt om. Gør det med alle og læg på bagepapir. Efterhæv i 15min. Bag dem i 15-20min. eller til de er gyldne.

1 kommentar

  • Maria

    Hvor ser det bare hyggeligt ud!, og lækre ser pølsehornene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens madder..