Let's get fresh.

Wanna get fit..

Så starter det hele på tirsdag. Ja, jeg har meldt mig til Fit’N’Fabulous i Fitness World. For at være ærlig bliver det allerførste gang jeg skal prøve holdtræning. Har altid kunne lide bare at træne for mig selv, men nu synes jeg at det var tid til at prøve! Holdene ligger også lige i det perfekte tidsrum når man har fuldtidsjob og en lille familie at tage sig af, så det er skønt.
Der er 6 chapters af to måneders varighed, hvilket vil sige at det køre i hele 2015. Når året er slut får du et lille trofæ for at have deltaget, det giver da lidt motivation.

Soo Let’s get fit !

IMG_2127.PNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's get fresh.