Choko bombe.

Rigtig glædelig jul.

til alle mine skønne læsere!
Nøøj hvor jeg dog synes at denne måned er gået hurtigt, har slet ikke nået alt det jeg skulle, specielt ikke her på bloggen.. Men for mig handler julen om hygge og derfor har jeg selvfølgelig prioriteret min søn og mand før bloggen. Min søn blev jo 2år her i November og i år kan man for alvor mærke at han kan føle at julen er speciel. Det er første år vi har juletræ, da vi har ventet på at han ville kunne forstå at man ikke bare kunne hive i kuglerne osv. , hvilket han så heller ikke gør 🙂 Gaverne har ligget pakket under træet siden lørdag, og selvom han så gerne ville åbne dem, så forklarede jeg ham at det først var når vi om nogle dage skulle hjem til mormor & morfar at de skulle åbnes, det forstod han og har ikke rørt dem siden. Men man kan selvfølgelig se at han glæder sig 🙂

Må i alle få den skønneste juleaften med jeres nærmeste.

IMG_1698IMG_1792IMG_1791 IMG_1799 juletr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko bombe.