Hyggepakke til vinteren..

Dagen derpå.

Om nogle timer skal min søn ind og have opereret nogle ståltråde ud armen, pga brækket arm. Glæder mig til denne dag er overstået, det er noget jeg har gået og ventet på virkelig længe. At være 1½ år og rende rundt med en arm pakket ind i gips må bare ikke være sjovt, heller ikke for mor her når han skulle have tøj på. Han har dog taget det så utrolig flot og derfor skal vi i ZOO i morgen med resten af familien og mon ikke der skal bages nogle pandekager her til aften 🙂 JO!

Må i alle få en god dag 🙂

WP_003643WP_003593

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggepakke til vinteren..