Frugtgrød m. skyr & honning.

Girls in town..

Min skønne skønne Søster havde fødselsdag i onsdags og det skulle selvfølgelig fejres, så det gjorde vi i går. Vi mødtes i indre Kbh og gik så rundt til vi fandt en super hyggelig Café på en gade bagved strøget. Vi bestilte lidt mad (Pasta Pollo & Karry’kokos suppe), hvilket smagte rigtig dejligt, vi blev så også virkelig virkelig mætte! Da vi havde spist fik jeg betalt og så gik vi ud og kiggede os lidt omkring. Senere på aften gik vi mod Yommi ”Frozen Yoghurt” som ligger på Kultorvet og fik lavet os hver et bægre.. Og det var så den aften,, super hyggelig som altid <3

V__75B8

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frugtgrød m. skyr & honning.