De 3 K'er

Scones m. tranebær & citron. (Kokos sukker).

Nu synes jeg at jeg havde haft det kokos sukker liggende aalt for længe uden af at prøve det af (har haft det i nogle uger). Så i dag da jeg alligevel skulle lave dej til Pitabrød, tænkte jeg at jeg lige ville prøve at bage nogle lækre Scones med tranebær, og  da jeg så skulle til at række ud efter rørsukkeret, kom jeg i tanke om at jeg jo lige havde nogle poser kokos sukker liggende oppe i skabet, så det blev brugt istedet. Og resultatet blev lige som jeg ville have det. En letsaltet sprød scone med sødlighed fra tranebær og en smule syre fra citronskal – Perfect combination.

(14-15stk.)
Ingredienser:
290g Hvedemel.
45g Kokos sukker.
3g Salt.
13g Bagepulver.
60g Tranebær.
Fintrevet skal fra ½ øko. Citron.
100g Smør.
200g Creme Fraice 5%

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 210C.
De tørre ingredienser, samt tranebær & citronskal blandes sammen, hvorefter smør og cremefraice æltes i. Ælt dejen indtil smørret har fordelt sig helt. Herefter kommes en smule mel på bordet og dejen rulles ud til den er ca. 2 cm tyk. Stik cirkler ud med en ringform eller andet på ca. 5dia.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen på næst øverste ribbe i ca. 12 min til de er gyldne.

DSCN2839[1] DSCN2831[1] DSCN2829[1]

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 3 K'er