Sund ''vingummi'' YEES.

De 3 K’er

Kylling, Karry & Kokos var hovedingredienser i den ret jeg lavede i dag. Nemlig Kylling i Karry. Jeg elsker at gøre den lidt spicy og bare twiste den med en masse lækre krydderier. Det gør den bare helt speciel. Basen af saucen laves på ca. 2/3 Vand & 1/3 kokosmælk, hvilket gør at den ikke bliver så fed eller usund, men samtidig bare får en fantastisk smag af alle de krydderier. Kunne i mon tænke jer opskriften? Hvis i kan, så får i den nemlig i morgen.. 😉

– Jeg serverede brune ris til og toppede med en smule hk. persille.

DSCN2817[1]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund ''vingummi'' YEES.