Roulade m. Mokkamousse.

In love with black. #RoyalCopenhagen

Nu er det sådan at jeg bare elsker sort! Det har jeg gjort i rigtig rigtig mange år. Og nu har Royal Copenhagen lavet en sorte serie i deres populære ”Riflet” serie. OMG.. Totally in love. Har jo lige fået 8 Signatur kopper i fødselsdagsgave, og dem er jo helt vilde med. Og pga. min man var så skøn at give mig hele 8 stk. synes jeg ikke at jeg har brug for flere koppper. Øvøv.. Meen kunne alligevel godt tænke mig dem,, eller måske frokosttallerknerne. Uhh, det kunne altså være fedt 🙂 Det skal vidst lige skrives ned til jul.

Der er også kommet en mørkeblå serie, men som sagt. Jeg eeelsker sort 🙂
Hvad synes i om dem? Se hele serien HER.

Krus 33 cl, 2 stk.Frokosttallerken 22 cm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roulade m. Mokkamousse.