Chicken with spices of summer.

Godmorgen, en ny dag er startet.

Godmorgen til jer alle. Så er det lørdag og det betyder at min mand skal fejres med et brag. Som jeg skrev i et tidligere indlæg havde han fødselsdag i tirsdags. Og i dag kommer noget af familien til Canapeer, lidt tapas og profiteroles. Det skal nok blive godt. Skal dog bare lige have købt ind først, men jeg tager det helt roligt. Har jo massere tid, helt til i aften 😀 Det er første gang jeg skal lave profiteroles, men regner da med at det vil gå godt.. Når min mand ønsker noget, skal han da få det. Så istedet for lagkage bliver det det.
Jeg håber at i får en rigtig god lørdag, og nyd nu det dejlige vejr, hvis ikke det regner der hvor i bor 🙂

DSCN1846

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chicken with spices of summer.