En chef med overskud....

Told you so…

V__6FF9I går tog min søster og jeg i tivoli til fredagsrock. Jeg ville derind for at se Kim Cesarion, hans sange er jeg helt vilde med. Men da man kom ind i tivoli, kunne man godt se at de fleste var der for at se Christopher. Kim gik først på og fik lidt ondt af ham da han ikke rigtig kunne få hele publikum med. Meen han var niice! 😀 Og må sige at Christopher også præsterede en rigtig god koncert. Der var 30,000 mennesker og det var en fed oplevelse. Vi stod foran scenen, et stykke fra. Men folk havde stadig respekt overfor folk, hvilket var godt da der var mange små piger. Inden hele showet gik i gang købte vi lige lidt varmt at drikke og satte os til rette foran scenen. Altid hyggeligt med lidt søstersnak.  EN FULDENT AFTEN!. koncert

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En chef med overskud....