Chokolade Dessert Sødt Tips & tricks

Når julen banker på døren..

6. oktober 2018

l Reklame i samarbejde med Kun Det Bedste l

Og ja, julen bankede faktisk på døren for et par dage siden..
Det var en pakke fra KUNDETBEDSTE.COM & ind kom der nemlig den længste julekalender jeg NOGENSINDE har haft 😀
Jubii hvor jeg glæder mig til den første December allerede!

JINGLE BELLS – JINGLE BELLS – CHOCOLATE ALL THE WAY…
Julekalenderen som er ” Simply Chocolate – Chokolade Julekalender guld til 2pers.” er FYLDT med Simply Chocolates overdådige chokolade & barer. Og det bedste af det hele er at der i hvér låge er to stykker! Så min mand & jeg kan få et stykke hver hele julen – det er da den mest geniale idé, men man behøver jo selvfølgelig ikke at dele, fordi man kan naturligvis spise to stykker selv også :p

GO TELL YOUR ”BABY”..
Man kan aldrig ønske sig noget for tidligt. Så hvis du nu vil prikke lidt til din søde kæreste-/mand-/kone, så kan du ligeså godt komme i gang. Og mon ikke de hopper på den når du fortæller at der også er et stykke gemt til dem & nogle gange hele TO gange om dagen. A’ hvad?? Ja nemlig. Simply Chocolate er så vanvittig smarte – fordi de har lavet hele 30 låger i kalenderen i stedet for de sølle 24. Det vil sige at du hele 6 dage i December får dobbelt op på lækkerier ;D Så skynd dig ind og bestil den inden det er for sent via linket hér.  

EVEN MORE SWEETS AND TREATS..
Nu skal det også siges at de har meget mere til den søde tand inde på siden, så sørg for at klikke lidt rundt inden du bestiller. Der vil nemlig helt sikkert falde lidt mere i kurven. De har blå. mange skønne delikatesser, andre skønne julekalendere & spiritus.

GET SOME FREE GOODIES..
Hvis du nu allerede tænker at det er noget for dig eller en af dine kære. Så hvis du bestiller én af julekalenderne fra Simply Chocolate ( Der er 3 varianter: GULD, RØD GRØN) inden den 1/11 får du 2 alm. barer & 1 mini bar fra Simply Chocolate gratis med i købet hvis du skriver ”Foodfashion” i kommentarfeltet ( de har en samlet værdi på 54,-).
MAYBE ONE OR TWO MORE..
I skrivende stund sidder jeg faktisk og overvejer at bestille en julekalender mere. Eller faktisk også en til børnene. De har jo mange andre brands såsom Johan Bülow, Wally & Whiz, Magasin & Summerbird. Det svære er jo så bare at vælge. Men det vil jeg kalde et luksus problem. Find alle deres julekalendere ved at klikke lige hér!

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 9. oktober 2018 at 14:18

  Eeeeej, jeg har virkelig også overvejet at bestille den i år! Også netop for at vi kunne dele den og de er så fine 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • foodfashion
   Svar foodfashion 9. oktober 2018 at 17:15

   Det kan jeg godt forstå! Det er også en genial idé 😀 Og så smager deres chokolade jo også bare VILDT godt.

   God dag til dig <3

  Skriv kommentar