Ikke kategoriseret

Miljørigtig danskvand.

8. oktober 2018

l Reklame i samarbejde med Sallinggroup l

DRINK MYSODA..
Er der én ting som vi drikker virkelig meget af herhjemme så er det Dansk Vand! Og derfor blev jeg så glad da jeg fik tilbudt dette samarbejde. Nu kan jeg nemlig lave mit helt eget og samtidig være med til at støtte miljøet ved ikke at købe plastflasker med hjem, som jo slet ikke er særlig sundt for vores kære planet 🙂 Det forholder sig nemlig også sådan at kulsyrepatronerne påfyldes via vindkraft og PET flaskerne er genbrugelige, så man netop undgår alt det engangsemballage. Og så er kulsyrepatronen kompatibel med alle danskvandsmaskiner på markedet.

Maskinen kaldes for MySoda og kan lige nu købes til en ret fordelagtig pris hos Føtex (følg blot dette LINK ).

THE CLEANEST..
Samtidig har vi i Danmark jo noget af det reneste vand i vores haner, hvilket gør at det automatisk også sundere for dig at lave det helt selv.

PUT SOME FLAVOR IN IT..
Som mange andre sodavandsmaskiner på markedet har MySoda også lavet smagsgivere til dit dansk vand – så kan du hurtigt trylle det om til smagfuldt sodavand. Der findes 6 forskellige smagsvarianter

NO FUSS, JUST FIZZ..
Alt i alt er jeg blevet ret glad for denne maskine. Også fordi at vi når at drikke det, inden bruset går væk – hvilket jo er virkelig dejligt! Man laver 800ml af gangen & det er lige en perfekt mængde til os herhjemme. Fordi hvis man får gæster, så løber man jo aldrig tør, fordi man på ingen tid lige hurtigt kan smutte i køkkenet og lave en ny omgang 😉 Det er fjong 😀

// KØB DEN I FØTEX ELLER BILKA.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar